Sähköpotkulauta uutiset ja tiedotteet

30.7.2019

Olemme saaneet runsaasti kyselyjä koskien sähköpotkulautojen akkuja ja niiden huoltoa.

E-scoot sähköpotkulautojen toimintasäteeksi lupaamme noin 20 kilometriä, riippuen kuljettajan painosta, kaasunkäyttö tottumuksesta ja maasto-olosuhteista. Esim. suuressa ulkoilmatapah...

12.6.2018

Vuoden 2018 matkailuajoneuvojen kasvaneet myyntimäärät ovat osoitus siitä, että matkailuajoneuvoharrastus on kovassa kasvussa. Ylöjärveläisen Ysitien Auto Oy:n Caravan-myyjä Marko Mäkinen kertoo, että yrityksen pihasta on lähtenyt tänä kev...

24.7.2017

Toimme keväällä 2016 muutamia Escoot Magnum sähköskoottereita maahan, ollen näin 

maamme ensimmäinen maahantuoja, kenen valikoimista näitä isopyöräisiä sähköskoottereita löytyi. 

Escoot Magnum oli näyt...

3.6.2017

Sähköpotkulautojen johtavana maahantuojana olemme toimittaneet asiakkaillemme jo yli 700 sähköpotkulautaa. Suurin jysäys koettiin viime vuonna, kun lainsäätäjä teki sähköpotkulaudoista laillisia tieliikennekäyttöön. Me Escootilla juhlimme huikeaa myyntimäärää uudella L...

23.4.2017

Poistamme esittelykäytössä olleita sähköpotkulautoja ja protoversioiden ensimmäisiä kehittelyversioita edullisin hinnoin.

Escoot Magnum 1st proto.

Ajettu vain noin 10 km. Suunnittelupöydällä olevan ensimmäisen Magnum mallistomme ensimmäinen painos. 

Tehokas ja hiljai...

22.1.2017

Sähköpotkulaudat tulivat Suomessa katukuvaan viime keväänä. Tieliikennelain uudistus viime vuoden alussa teki keveistä sähköajoneuvoista laillisia kulkuvälineitä. Työmatkan voi taittaa leppoisasti sähköpotkulaudalla seisten.

Mainostoimistossa työskentelevä asiantuntija...

1.10.2016

Sähköpotkulauta hankitaan pääosin kaupunkiliikenteeseen, mutta myös mukavaan vapaa-ajan viettoon – onhan maassamme runsaasti metsiä, metsäautoteitä, maaseutua ja kesämökkejä. Sähköpotkulaudat tulivat Suomessa katukuvaan viime keväänä.

Myös ammattikäyttäjät huo...

17.8.2016

Jokainen sähköpotkulauta tarvitsee huoltoa ja parhaita varaosia toimiakseen oikein. Huolellisella ylläpidolla ja tarkkaan valituilla varaosilla sähköpotkulauta toimii optimaalisesti koko käyttöikänsä ajan. 

E-scoot sähköpotkulautojen huolto ja alkuperäisosat monen vuode...

22.7.2016

Supersuosittu E-scoot Sähköpotkulauta on erinomainen apuväline Pokémon Go -pelaajille. Tee pelaamisestasi tehokkaampaa luontoa ja aikaa säästäen. Sähköpotkulauta on myös loistava apu huonokuntoisille Pokémon Go hunttereille.

Jos et ole vielä pelannut Pokémon Go -hittipe...

9.7.2016

E-scoot sähköpotkulautoja maahantuova Max Ice Research Oy, on saanut AA®-luottoluokituksen Soliditet Finland Oy:n Luottokelpoisuusjärjestelmässä. 

AA®-luottoluokkaan on päässyt v.2016 ainoastaan noin 12% Suomen kaikista yrityksistä.

AA®-luokitus...

Please reload

Ajankohtaista

Tietoa E-scoot Sähköpotkulautojen akuista ja akkujen lataamisesta

30.7.2019

1/10
Please reload

Uutiset ja tiedotteet
Please reload

Tykkää meistä
  • Facebook Classic
  • Instagram Social Icon
  • Google Classic

Olemme yrityskäyttöön suunnattujen sähköpotkulautojen markkinajohtaja Suomessa. Myymme tieliikennekelpoiset sähköpotkulaudat nyt myös yksityisille kuluttajille!

© 2019 Escoot.fi Kaikki oikeudet pidätetään.