TIETOSUOJASELOSTE

henkilötietolaki (523/99) 10 §

Rekisterinpitäjä

Expomatto Oy (”Escoot.fi”)

Y-tunnus: 0696597-0

Hopeatie 1,

33470 Ylöjärvi,  

0400-683600

Rekisteriin liittyvät yhteydenotot

sales@maxice.eu

Yksityisyyden suoja / Henkilötiedot

Alapuolella olemme eritelleet tarkasti keräämiemme tietojen käyttötarkoituksen sekä antaa sinulle asiakkaana tietoja siitä, mitä henkilötietoja sivuillamme (escoot.fi) kerätään ja miten näitä henkilötietoja käytetään. Asiakkaidemme yksityisyyden suoja on tärkeää meille ja noudatamme kaikkia soveltuvia yksityisyyden suojaa koskevia säännöksiä, mukaan lukien henkilötietolakia ja yleistä Tietosuoja-asetusta (GDPR). 

Suostumus (uutiskirje)

Huom. Joitakin henkilötietoja käsitellään suostumuksen perusteella markkinoinnissamme. Esimerkkinä suoramainonta uutiskirjeitse. Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tällaisen henkilötietojesi käsittelemisen. Katso alta, miten henkilötietojasi tullaan käsittelemään tässä yhteydessä.

Henkilötietojen kerääminen

Keräämme henkilötietoja jos hyväksyt vastaanottamaan uutiskirjeemme sähköpostitse, teet tilauksen kauppamme kautta tai rekisteröidyt kauppaamme ja/tai osallistut escoot.fi:n järjestämiin kilpailuihin tai kampanjoihin.

Keräämme myös evästeiden kautta tietoja siitä, miten käytät kauppaamme. Lisätietoja evästeistä saat tästä.

Escoot.fi kerää ja käsittelee seuraavia tietoja: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja hyväksyntääsi tietojen käyttämiseen markkinoinnissa, mukaan lukien uutiskirjeet sähköpostitse ja muut suoramarkkinointitavat, sekä viestinnässä sellaisten sosiaalisten medioiden kautta, joissa olet hyväksynyt yhteyden kanssamme. Voimme myös käyttää henkilötietojasi kohdistaaksemme sinuun suoramarkkinointia internetissä sekä sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa tai Googlessa. 

Joissain tapauksissa tietoja saatetaan hankkia myös kolmansilta osapuolilta muun muassa henkilötietojen laadunvarmistukseen liittyen.

Henkilötietojen käyttäminen

Escoot.fi käyttää kerättyjä henkilötietoja ainoastaan markkinointitarkoituksiin sekä asiakaskokemuksen parantamiseen kaupassamme/sivustollamme. Keräämme tietoja, jotta voimme tarjota asiakkaillemme asianmukaisia, asiakkaan intresseihin sopivia tarjouksia sekä kampanjoita.

Expomatto Oy, Y-tunnus 0696597-0, on käsiteltyjen henkilötietojen osalta rekisterinpitäjä. Emme myy tai siirrä meille annettuja henkilötietoja kolmansille osapuolille – mikä tarkoittaa, että et vastaanota tietoja antamiesi henkilötietojen perusteella muilta yhtiöiltä kuin meiltä. Escoot.fi käyttää alihankkijoita ja yhteistyökumppaneita henkilötietojen käsittelemisessä ja säilyttämisessä kuten myös Escoot.fi:n puolesta tapahtuvassa markkinoinnissa.

Henkilötietojen käsittely ja säilyttäminen tapahtuvat pääasiassa EU/ETA-alueella. Tiedot uutiskirjeen lähettämistä varten siirretään alihankkijalle, The Rocket Science Group LLC:lle ("Mailchimp"), Yhdysvaltoihin Privacy Shield –järjestelyn nojalla.

Lisätietoja mailchimp yksityisyyden suojasta sekä käyttöehdoista. Hyväksyt henkilötietojen lähettämisen antamalla suostumuksen uutiskirjeen tilaamisesta sekä/ja hyväksymällä/rekisteröimällä tilauksen järjestelmäämme.

Henkilötietojen käsittely tehdään joko perustuen sopimuksen täyttämiseen, jos täytämme sopimuksen kanssasi, suostumuksen perusteella (kuten markkinoinnissa tai uutiskirjeiden osalta), tai Escoot.fi:n laillisten velvollisuuksien täyttämiseksi esimerkiksi kirjanpitoa tms. varten.

Henkilötietoja säilytetään niin kauan, kun henkilötietoja tarvitaan siihen tarkoitukseen, jota varten tiedot kerättiin. Tämä tarkoittaa sitä, että henkilötiedot markkinointitarkoituksiin poistetaan mikäli uutiskirjeen tilaus peruutetaan tai suostumus perutaan. Tilausten tekemiseen tai sopimuksiin Escoot.fi:n kanssa liittyvät henkilötiedot poistetaan, kun sopimus on täytetty ja kaikki sopimuksen ehdoista johtuvat velvoitteet ovat täytetty. Henkilötiedot, jotka liittyvät Escoot.fi:n laillisten velvollisuuksien toteuttamiseen poistetaan niin pian, kun lailliset velvoitteet ovat täytetty.

Sinua ei vaadita antamaan Escoot.fi:lle henkilötietoja, mutta se saattaa olla edellytyksenä tavaroiden ja palveluiden lähettämiselle/vastaanottamiselle. Voit milloin tahansa perua suostumuksesi koskien henkilötietojen käsittelemistä markkinointitarkoituksiin.

Helpoin tapa suostumuksen peruuttamiseen on peruuttaa uutiskirjeen tilaaminen jokaisen uutiskirjeen alareunasta.

Olet oikeutettu tekemään valituksen henkilötietojesi käsittelystä tietosuojaviranomaiselle, katso lisää osoitteesta www.tietosuoja.fi.

Yhteyden ottaminen

Jos sinulla on kysymyksiä Escoot.fi:n käsittelemistä itseesi liittyvistä henkilötiedoista, haluat päästä käsiksi niihin tai poistaa ne, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen sales@maxice.eu. Uutiskirjeen voit peruutta milloin tahansa uutiskirjeen alareunasta klikkaamalla ”peruuta uutiskirje” tai "unsubscribe" -linkkiä.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

 

Emme luovuta rekisterin tietoja kolmansille osapuolille. Tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen johdosta osa tiedoista saattaa fyysisesti sijaita ulkopuolisten alihankkijoiden palvelimilla tai laitteistoilla, joista niistä käsitellään teknisen käyttöyhteyden avulla. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Verkkosivuston käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät.

Ulkoiset linkit sivustolla

Joissakin tapauksissa Escoot.fi sivustolla voi olla ulkoisia linkkejä sellaisiin verkkosivustoihin, joista emme vastaa. Emme vastaa näiden sivustojen tietosuojasta tai sisällöstä, mutta tarjoamme näitä ulkoisia linkkejä parantaaksemme sivustomme käyttäjäkokemusta.

Rekisteröidyn kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Kiellon voi tehdä rekisteröityessään verkkokauppaan. Markkinointikiellon voi myös osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilöille.

Tiedon korjaaminen

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi

Muutokset 

Pidätämme oikeuden muuttaa/päivittää tietosuojaselosteessa olevia tietoja.

Olemme yrityskäyttöön suunnattujen sähköpotkulautojen markkinajohtaja Suomessa. Myymme tieliikennekelpoiset sähköpotkulaudat nyt myös yksityisille kuluttajille!

© 2019 Escoot.fi Kaikki oikeudet pidätetään.