Sähköpotkulauta tuo uutta virtaa myyntityöhön – mat­kai­luau­to­jen myynti on vilkastunut

12.6.2018

Vuoden 2018 matkailuajoneuvojen kasvaneet myyntimäärät ovat osoitus siitä, että matkailuajoneuvoharrastus on kovassa kasvussa. Ylöjärveläisen Ysitien Auto Oy:n Caravan-myyjä Marko Mäkinen kertoo, että yrityksen pihasta on lähtenyt tänä keväänä enemmän yksikköjä kuin vuotta aiemmin. "Aikainen kevät ja nopea kesän tulo ovat vauhdittanut myyntiä"

 

Uusien matkailuajoneuvojen myynnin kasvun lisäksi myös käytettyjen kauppa kävi hyvin viime vuonna. Moni uusi harrastaja on aloittanut matkailuautoilun ostamalla käytetyn ajoneuvon.

 

Uusia aseita myynnin tehostamiseen etsitään aina, ja viimeisimpänä hankintana Ysitien Auto Oy hankki Mäkisen käyttöön sutjakan ja yritykselle vartavasten brändätyn sähköpotkulaudan.

 

Ysitien Auto Oy:n Ylöjärven toimipisteen matkailuauto- ja asuntovaunumyyjä Mäkinen on tyytyväinen sähköpotkulaudan hankintaan. Sähköpotkulauta tuo kaivattua tehoa messuille ja tapahtumiin, joissa jalkaisin liikkuvat kilpailijat on helppo "ohittaa" sähköpotkulaudalla liikkuen, lihaksia ja hikeä säästellen. Messutapahtumissa Marko on helppo havaita pitkänhuiskeasta olemuksestaan ja Ysitien Auto Oy:lle brändätystä sähköpotkulaudasta.

 

Escoot on brändännyt jo satoja sähköpotkulautoja yrityksille ympäri Suomen. monet myyntialan yritykset ovat valinneet sähköpotkulaudat näppäräksi liikkumavälineeksi. Erityisesti messuilla ja suurissa yleisötapahtumissa sähköpotkulauta on myyntialan ammattilaiselle verraton työkalu.

 

"Sähköpotkulauta tuo tehokkuutta myyntiin ja auttaa meitä ylittämään myyntitavoitteemme tämän vuoden osalta" - sanailee Mäkinen

 

Myynnillisistä haasteista pitävänä ja vihreitä arvoja rakastavana huippumyyjänä tunnettu Marko, onkin koko konsernin tehokkain matkailu- ja retkeilyautojen myyjä.

 

Ylöjärven toimipisteestä voit hankkia uuden Ford CI Elliot matkailuauton tai Weinsbergin retkeilyauton ja matkailuvaunun.

 

Ysitien Auto Oy toimii Orivedellä, Ylöjärvellä, Tampereella ja Rovaniemellä.

 

Escoot sähköpotkulaudat voit kätevästi hankkia Ysitien Auton Oriveden ja Ylöjärven toimipisteistä!

Sähköpotkulauta on myyntityössä paljon kätevämpi kuin esimerkiksi polkupyörä, Mäkinen toteaa. 

 

Vapaa-ajallaan myös urheiluautopiireissä pyörivä Mäkinen sutkauttaa: "Sähköpotkulauta on helppo sujauttaa niin matkailu-, kuin urheiluautonkin takaboxiin" 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Ajankohtaista

Tietoa E-scoot Sähköpotkulautojen akuista ja akkujen lataamisesta

30.7.2019

1/10
Please reload

Uutiset ja tiedotteet
Please reload

Tykkää meistä
  • Facebook Classic
  • Instagram Social Icon
  • Google Classic
Edulliset Sähköpotkulaudat

Olemme yrityskäyttöön suunnattujen sähköpotkulautojen markkinajohtaja Suomessa. Myymme tieliikennekelpoiset sähköpotkulaudat nyt myös yksityisille kuluttajille!

© 2019 Escoot.fi Kaikki oikeudet pidätetään.