top of page

Sähköpotkulauta - Erinomainen apuväline sienestäjille ja marjastajille.

Sähköpotkulauta hankitaan pääosin kaupunkiliikenteeseen, mutta myös mukavaan vapaa-ajan viettoon – onhan maassamme runsaasti metsiä, metsäautoteitä, maaseutua ja kesämökkejä. Sähköpotkulaudat tulivat Suomessa katukuvaan viime keväänä.

Myös ammattikäyttäjät huomasivat sähköpotkulautojen tarpeellisuuden nopeasti. Ensimmäiseksi messu- ja festarityöntekijät huomasivat, kuinka tarpeellinen sähköpotkulauta oli heidän tehtävissään. Sähköpotkulaudat ovat yleistymässä voimakkaasti myös uusille aloille, kuten sienestäjille, marjastajille ja muille eränkävijöille.

Sähköpotkulaudat tulivat mahdollisiksi tieliikenteessä vuoden 2016 alusta, ja siitä lähtien sähköpotkulautojen suosio on vain kasvanut. Asiakkaat eivät pelkästään halunneet ajaa sähköpotkulaudoilla työmatkoja kaupunkiliikenteessä vaan laillisesti lyhempiä siirtymiä paikasta toiseen maaseudun helmassa sorateitä pitkin ja omien harrastustensa parissa.

Innokas pirkkalalainen sienestäjä Irja Sillanpää löysi sähköpotkulaudasta erinomaisen apuvälineen sienestämis -harrastukseensa. Tutut ja vuosikymmeniä suvun salaisuutena säilyneet kanttarelli pyhätöt ovat pitkien etäisyyksien päässä toisistaan.

Sähköpotkulaudalla säästän aikaa siirtymillä, toteaa Sillanpää

Sähköpotkulauta on erinomainen ja vaivaton liikkumaväline seniori-ikäisille

Sähköpotkulauta on turvallinen ja laillinen kulkuneuvo myös maaseudulla, sopii siksi hyvin myös ikä-ihmisille

Sillanpää sienestää pääosin kesämökillään Luopioisten Puutikkalassa. Paikallisena hurjapäänä tunnettu Sillanpää säästää runsaasti aikaa, siirtymällä kanttarellipaikasta toiselle näppärästi sähköpotkulaudalla, hikeä säästellen. Kymmenen kiloa kanttarelleja päivässä ei ole mahdottomuus, sillä samaan saattoi ennen mennä kolmekin päivää. "Tehokkuus on päivän sana" toteaa Sillanpää.

Irja Sillanpän ainoa huolenaihe on sähköpotkulaudan äänetön eteneminen metsätaipaleilla. Luonnon ystävä kiittää, mutta paikalliset metsänasukit, kuten karhut ja sudet saattavat tulla yllätetyiksi? Siksi Sillanpää varusti sähköpotkulautansa äänimerkillä, jota töräyttelemällä hän pitää metsien alkuasukkaat tietoisina liikkeistään.

Erityisesti Sillanpää kiittelee Escoot sähköpotkulaudan tukevia ajo-ominaisuuksia ja pitäviä renkaita, joilla juurakoiden ylittäminen käy helposti ja turvalllisesti.

Sillanpää suositteleekin sähköpotkulautaa kaikille ikäihmisille liikkumisen helpottamiseksi.

Kokeilin sähköpotkulautaa kerran ja olin heti koukussa, varoittaa Sillanpää lopuksi

Ensimmäisen kanttarelli-apajan antia - Sähköpotkulaudasta on moneksi

Ensimmäisen etapin kanttarellisaalis ikuistettuna. Sähköpotkulaudalla vaivatonta ja nopeaa kulkua siirtymien välillä.


Ajankohtaista
Uutiset ja tiedotteet
Tykkää meistä
  • Facebook Classic
  • Instagram Social Icon
  • Google Classic
Edulliset Sähköpotkulaudat
bottom of page