top of page

Sähköpotkulaudalla kaivattua lisätehoa Pokémon Go -pelaamiseen

Supersuosittu E-scoot Sähköpotkulauta on erinomainen apuväline Pokémon Go -pelaajille. Tee pelaamisestasi tehokkaampaa luontoa ja aikaa säästäen. Sähköpotkulauta on myös loistava apu huonokuntoisille Pokémon Go hunttereille.

Jos et ole vielä pelannut Pokémon Go -hittipeliä, olet varmasti kuullut siitä. Pokémon Go on suositumpi kuin Netflix ja sillä on enemmän aktiivisia käyttäjiä kuin Twitterillä. Viikko sitten peli oli asennettu jo 6%:iin kaikista Yhdysvalloissa käytössä olevista Anroid-matkapuhelimista. Kasvu on jatkunut rajuna ja kyseessä on ilmeisesti kaikkien aikojen suosituin kännykkäpeli.

E-scoot sähköpotkulaudalla liikut Pokestoppien välillä äänettömästi. Nopeus on valttia paikoissa joihin käveleminen vie liikaa aikaa. Usein vihainen puutarhuri tai talonmies on juuri siellä mistä löytyy parhaimmat Pokémonit. Sähköpotkulaudalla käyt keräämässä Pokémonit talteen kenenkään huomaamatta. Nopeat ja äänettömät vierailut hautausmailla ja kerrostalojen suljetuilla piha-alueilla ovat sähköpotkulaudoilla mahdollisia. Tutkittua on mm. se, että tarkaltakin kerrostalokyttääjältä jää sähköpotkulauta usein huomaamatta, täysin äänetön kulkuneuvo kun on kyseessä!

Terveysasiantuntijat ovat innostuneet hehkuttamaan Pokémon Go -peliä, joka on saanut ihmiset liikkeelle sohvan nurkasta. Myös mielenterveyden ammattilaiset hehkuttavat peliä. Sähköpotkulaudalla kulkeminen on terveellinen ja ennen kaikkea nopea tapa edetä pelissä. Sateisina päivinä, jolloin sähköpotkulaudalla liikkuminen ei ole suotavaa, kannattaa peliä pelata kävelemällä liikkuen.

Luontoarvot ja työn tekemisen tehokkuus ovat lähellä sähköpotkulautailevan Aku Ukkolan sydäntä!

Pokémon Go aktiiviharrastaja Aku Ukkola käveli aikaisemmin kymmeniä kilometrejä pelatessaan, mutta nyt liikkuminen pokestoppien välillä käy tehokkaasti sähköpotkulaudalla. "Olen kääntänyt uuden lehden elämässäni" - Toteaa Ukkola

Ukkola haluaa myös korostaa ekologisia valintoja ja vihreitä arvoja pelatessaan.

Aku Ukkola kannustaakin nyt kaikkia pelaamaan Pokémon Go -peliä entistä nopeammin ja helpommin itseään liikaa rasittamatta.

VINKKI: Kaikista hyvin varustetuista tavarataloista ja matkapuhelinliikkeistä löytyy E-scoot sähköpotkulaudan ohjaustankoon kiinnitettäviä matkapuhelintelineitä. Sama teline käy myös polkupyöriin.

Muistathan kuitenkin pitää huolta turvallisuudestasi. Huomioimalla muun liikenteen ja ympäristön vältät mahdolliset onnettomuudet ja loukkaantumiset. Haluamme muistuttaa, että älypuhelinta kannattaa selata ainoastaan paikallaan ollessaan.


Ajankohtaista
Uutiset ja tiedotteet
Tykkää meistä
  • Facebook Classic
  • Instagram Social Icon
  • Google Classic
Edulliset Sähköpotkulaudat
bottom of page