top of page

E-scoot Sähköpotkulautojen maahantuojalle korkea AA®-luottoluokitus

E-scoot sähköpotkulautoja maahantuova Max Ice Research Oy, on saanut AA®-luottoluokituksen Soliditet Finland Oy:n Luottokelpoisuusjärjestelmässä.

AA®-luottoluokkaan on päässyt v.2016 ainoastaan noin 12% Suomen kaikista yrityksistä.

AA®-luokitus on osoitus hyvästä luottokelpoisuudesta ja keskimääräistä pienemmästä luottoriskistä.

”Tämän tyyppiset tunnustukset harvoille, mutta hyville yrityksille tässä synkeässä taloustilanteessa luovat uskoa tulevaisuuden yritystoimintaan. Edustamallamme toimialalla tähän tunnustukseen ei yllä juuri kukaan kilpailijoistamme, joten siksi pidämme tätä saavutusta todella tärkeänä.”

Korkean luottoluokituksen saaneet yritykset ovat luotettavia ja vahvoja yhteistyökumppaneita. Asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi AA®-luottoluokitus viestii luotettavuutta ja laatua.

Rating perustuu Bisnode Finlandin kehittämään automaattiseen luottoluokitusjärjestelmään. Järjestelmässä yrityksen luottokelpoisuutta arvioidaan analysoimalla yrityksen toimintaa, taustaa, taloutta ja maksutapaa. Vaatimuksena korkeimpiin luottoluokituksiin pääsemiselle ovat mm. keskimääräistä huomattavasti paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi.

AA®-luottoluokituksen saaneilla yrityksillä luottoriski on hyvin pieni.

Sähköpotkulautojen maahantuoja AA-luottoluokkaan


Ajankohtaista
Uutiset ja tiedotteet
Tykkää meistä
  • Facebook Classic
  • Instagram Social Icon
  • Google Classic
Edulliset Sähköpotkulaudat
bottom of page