top of page

E-scoot Sähköpotkulautaan odotettu uusi erikoisväri - US Army

E-scoot sähköpotkulaudat ovat tunnettuja näyttävistä yritysbrändäyksistään. Toteutimme nyt yhdessä mainostoimistomme kanssa kuluttajille suunnatun näyttävän erikoispainoksen, jota on tarjolla vain todella rajoitetusti.

E-scoot 800w US Army erikoismallia on saatavilla vain Tampereelta Motokeidas moottoripyörä liikkeestä ja Vantaalla toimivasta Hard Days Service huoltopisteestä, joka on erikoistunut pääasiassa Harley Davidson moottoripyörien huoltoihin. E-scoot erikoismallia ei voi ostaa netistä, vaan ainoastaan noutomyyntinä edellä mainituista myyntipisteistä.

Brändää sinäkin sähköpotkulauta yrityksesi väreihin ja herätä positiivista huomiota kesän festareilla, tapahtumissa ja tieliikenteessä.

Suositusta sähköpotkulaudastamme on tehty jo satoja brändättyjä versioita suomalaisille yrityksille ympäri maailman. Nopeutunut logistiikkamme takaa sen, että E-scoot sähköpotkulaudoista saadaan yhä nopeammin brändättyjä erikoisversioita yritysten markkinoinnin tarpeisiin.

Vinkki ostajalle: Tunne asiakkaasi ja puhuttele häntä brändätyllä sähköpotkulaudalla jonka hän haluaisi ostaa itsekin. Kysy lisää yritysmyynnistämme!

E-scoot 800w US Army Ltd Hinnat: Rajoittamaton versio suljetuille alueille ja tieliikenneversio, jossa nopeus on rajoitettu 25km/h. (590€ / 695€)

Sähköpotkulauta E-scoot US Army erikoismalli Motokeitaan Jukka Sundvallin vahvoilla käsivarsilla
E-scoot sähköpotkulaudassa on tehokkaat levyjarrut
Sähköpotkulauta uusi odotettu erikoisväri
E-scoot sähköpotkulauta US Army Erikoisversio
Laadukkaat yritysbrändäykset sähköpotkulautaan
US Army erikoisväritys E-scoot sähköpotkulauta

Ajankohtaista
Uutiset ja tiedotteet
Tykkää meistä
  • Facebook Classic
  • Instagram Social Icon
  • Google Classic
Edulliset Sähköpotkulaudat
bottom of page