E-scoot Sähköpotkulautaan odotettu uusi erikoisväri - US Army

14.6.2016

E-scoot sähköpotkulaudat ovat tunnettuja näyttävistä yritysbrändäyksistään. Toteutimme nyt yhdessä mainostoimistomme kanssa kuluttajille suunnatun näyttävän erikoispainoksen, jota on tarjolla vain todella rajoitetusti.

 

E-scoot 800w US Army erikoismallia on saatavilla vain Tampereelta Motokeidas moottoripyörä liikkeestä ja Vantaalla toimivasta Hard Days Service huoltopisteestä, joka on erikoistunut pääasiassa Harley Davidson moottoripyörien huoltoihin. E-scoot erikoismallia ei voi ostaa netistä, vaan ainoastaan noutomyyntinä edellä mainituista myyntipisteistä.

 

Brändää sinäkin sähköpotkulauta yrityksesi väreihin ja herätä positiivista huomiota kesän festareilla, tapahtumissa ja tieliikenteessä.

 

Suositusta sähköpotkulaudastamme on tehty jo satoja brändättyjä versioita suomalaisille yrityksille ympäri maailman. Nopeutunut logistiikkamme takaa sen, että E-scoot sähköpotkulaudoista saadaan yhä nopeammin brändättyjä erikoisversioita yritysten markkinoinnin tarpeisiin.

 

Vinkki ostajalle: Tunne asiakkaasi ja puhuttele häntä brändätyllä sähköpotkulaudalla jonka hän haluaisi ostaa itsekin. Kysy lisää yritysmyynnistämme!

 

E-scoot 800w US Army Ltd Hinnat: Rajoittamaton versio suljetuille alueille ja tieliikenneversio, jossa nopeus on rajoitettu 25km/h. (590€ / 695€) 

Please reload

Ajankohtaista

Tietoa E-scoot Sähköpotkulautojen akuista ja akkujen lataamisesta

30.7.2019

1/10
Please reload

Uutiset ja tiedotteet
Please reload

Tykkää meistä
  • Facebook Classic
  • Instagram Social Icon
  • Google Classic
Edulliset Sähköpotkulaudat

Olemme yrityskäyttöön suunnattujen sähköpotkulautojen markkinajohtaja Suomessa. Myymme tieliikennekelpoiset sähköpotkulaudat nyt myös yksityisille kuluttajille!

© 2019 Escoot.fi Kaikki oikeudet pidätetään.