top of page

Sähköpotkulauta mallistomme täyttää jo muuttuvan lain vaatimukset.

Liikenne- ja viestintäministeriössä valmistellaan lakimuutosta, joka sallisi sähkömoottorilla kulkevat potkulaudat, eli sähköpotkulaudat ja Segway-kaksipyöräiset tieliikenteessä.

Toistaiseksi sähköpotkulaudat ovat Suomessa olleet sallittuja ainoastaan suljetuilla alueilla ja sisätiloissa, esim messuilla sekä sisä- ja ulkoilmatapahtumissa. Monissa etelän turistikohteissa on ollut mahdollista vuokrata sähköpotkulautoja ja erilaisia sähköpotkulauta -kiertoretkiä on järjestetty jo pidemmän aikaa.

Uusi laki rinnastaisi sähköpotkulaudat ja muut enintään 25 kilometriä tunnissa kulkevat sähkömoottoriset kulkuneuvot polkupyörään. Niiden käyttö olisi kuitenkin sallittua myös jalkakäytävällä, kunhan sillä ajetaan vain kävelynopeutta. Kuten polkupyörässä sähköpotkulaudoissa pitäisi olla heijastimia edessä ja takana, sekä äänimerkinantolaite ja käyttäjän pitää käyttää kypärää.

Edustamissamme sähköpotkulauta-malleissa on ajovalot eteen ja taakse. Vakiovarusteisiin kuuluvat luonnolliset myös jarruvalot. Näissä on käytetty viimeisintä led-tekniikkaa, hyvä valotehon ja sähkönsäästön takaamiseksi.

Sähkökäyttöiset potkulautamme ovat pian laillisia


Ajankohtaista
Uutiset ja tiedotteet
Tykkää meistä
  • Facebook Classic
  • Instagram Social Icon
  • Google Classic
Edulliset Sähköpotkulaudat
bottom of page