USEIN KYSYTTYÄ SÄHKÖPOTKULAUDOISTA

E-scoot sähköpotkulaudat ovat aikuisille suunnattu, urbaaniin ympäristöön erinomaisesti soveltuva ajoneuvo. Sähköpotkulaudat ovat sähkömoottorilla varustettuja, ja tämä tarkoittaa sitä että käyttäjä voi keskittyä liikkumaan kätevästi ja tehokkaasti rasittamatta kehoaan liikaa. Sähköpotkulaudan kantavuus on maksimissaan 100 kilogrammaa ja tätä ei tule ylittää. Me olemme yksi parhaista sähköpotkulautojen ostopaikoista, koska meillä on hyvin pitkä ja monivuotinen kokemus sähköpotkulautojen yritysmyynnistä. Hankkimalla E-scoot sähköpotkulaudan keräät huomiota ja luonto kiittää!

SÄHKÖPOTKULAUTA JA SEN KÄYTTÖÖNOTTAMINEN

 

Ennen käyttöönottoa suosittelemme lukemaan mukana seuraavan käyttöohjeen huolellisesti. Sähköpotkulautamme on kokooontaitettavaa mallia. Tämä on kätevä ominaisuus potkulaudan siirtämiseksi paikasta toiseen. Ohjaustanko toimii kätevänä kantokahvana. Sähköpotkulauta mahtuu helposti esimerkiksi farmariauton takakonttiin.  

SÄHKÖPOTKULAUDAN KASAAMINEN

E-scoot sähköpotkulaudan kaasaaminen aloitetaan kiinnittämällä ohjaustanko paikalleen. Tämän jälkeen kiinnitetään ajovalo. Pakkaus sisältää violetin värisen sulakkeen, joka tulee kiinnittää kannen alla olevaan sulakepesään. Irroita ensin akun liitin ennen sulakkeen asennusta. Sulakkeen asennuksen jälkeen kytke liitin paikoilleen. Halutessasi voit asentaa myös AINA mukana seuraavan istuimen paikoilleen!

SÄHKÖPOTKULAUDAN AKKUJEN HUOLELLINEN LATAAMINEN

 

Sähköpotkulauta toimitetaan akut tehdasladattuina. Ennen ensimmäistä käyttökertaa akku tulee ladata aina huolellisesti täyteen. Latauslaitteessa on merkkivalo joka kertoo akun varaustilanteen. Punainen valo kertoo lataustarpeesta ja vihreä merkkivalo osoittaa akkujen olevan täyteen ladattuja.

TOIMENPITEET ENNEN ENSIMMÄISTÄ AJOKERTAA

 

Tarkista renkaiden ilmanpaine silmämääräisesti ja käsin tunnustelemalla. Tarkista että ketjut ovat sopivalla kireydellä. Muista testata myös jarrujen pitävyys. Virta-avaimen ollessa asennossa "1" voit lähteä liikkeelle varovasti kaasua kääntämällä. Kytke ajovalot päälle kääntämällä virta-avaimen asentoon "2"

SÄHKÖPOTKULAUDAN HUOLTOTOIMENPITEET

 

Sähköpotkulauta on sähkökäyttöisenä kulkuneuvona varsin huoltovapaa. Säännöllisin väliajoin sinun tulee kuitenkin tarkistaa ketjujen voitelu ja niitä tulee kiristää sekä säätää tarpeen vaatiessa. Tarkista myös ohjausakselissa mahdolllisesti esiintyvä klappi säännöllisesti. Ohjausakseli on helppo kiristää sähköpotkulaudan ohjausakselin alakolmion alapuolista mutteria säätämällä.

SÄHKÖPOTKULAUDAN TAKUU

 

Sähköpotkulaudalla on yhden vuoden tehdastakuu, joka koskee laitteen mahdollisia valmistusvirheitä. Akkujen takuu on 6 kk ostopäivästä. Jos sähköpotkulautasi sattuu menemään syystä tai toisesta rikki, me myös huollamme / korjaamme sen, mahdollisimman nopeasti.

Olemme yrityskäyttöön suunnattujen sähköpotkulautojen markkinajohtaja Suomessa. Myymme tieliikennekelpoiset sähköpotkulaudat nyt myös yksityisille kuluttajille!

© 2019 Escoot.fi Kaikki oikeudet pidätetään.